Łazanki z Kapustą
250g makaronu łazanki albo kokardki
600g kapusty białej
1 duża cebula
2 łyżki masła
sól
pieprz
WYKONANIE:
1.Makaron ugotować według przepisu.
2.Kapustę ugotować do miękkości.
3.Cebulę pokroić w kostkę,zeszklić na maśle.
4.Ugotowaną kapustę pokroić na drobne paseczki, dodać do cebuli i smażyć.
5.Gdy kapusta będzie już gotowa, dodać sól i pieprz według uznania.
6.Na końcu dodać łazanki i dokładnie wymieszać.
Na zdjęciu prezentuje wam patelnie paella głęboką z pokrywą i dwoma uchwytami z serii grazia możecie ją nabyć w BANQUET jest rewelacyjna zakochałam się w niej, i jest najczęściej używana u mnie w domu <3 nie przywiera a gotowanie staje się przyjemnością dla każdego.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz